Haberler

Bilim Kurulu üyesinin "Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" çıkışı sunucuyu şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, konuk olduğu CNN Türk canlı yayınında "17-18 bin civarında hastamız var. Belirti göstermeyen hasta sayısı 10 kat fazla. Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" dedi. Özlü'nün bu çıkışına sunucu "Ooo" diyerek karşılık verdi.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, CNN Türk canlı yayınında Uğur Önver'e önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs vakalarının az olduğu yerde pozitif vakalarda sayıların artacağını ifade eden Özlü, "17-18 bin civarında hastamız var. Belirti göstermeyen hasta sayısı 10 kat fazla. Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" dedi.

"ŞU DÖNEMDE DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM"

Kurban bayramının temastan dolayı daha riskli olduğunu belirten Özlü, "Bayramda en iyi yapacağınız şey evde oturmak. Sıcak havada virüsün canlı kalma süresi kısalıyor. Gölgede bile salgın en yüksek boyutlarda devam ediyor. Hepimizin herkesin dikkat etmesi lazım. Virüsle beraber yaşamaya alışmak uzun süreceği gibi görülüyor. Şu an kırılgan bir dönemdeyiz. Şu dönemde dikkatli olmamız lazım" şeklinde konuştu.

SUNUCU ŞAŞKINA DÖNDÜ

Salgının hala tehlikeli boyutlarda olduğuna dikkat çeken ve bunu rakamlarla ekran başındakilere anlatmaya çalışan Özlü'nün sözleri sunucu Uğur Önver'i de şaşkına çevirdi. Önver, Özlü'nün "Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" dediği esnada "Ooo" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tevfik Özlü Uğur Önver Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Bende özel Bir Hastanede Temizlikciyim:

Akdeniz Libya Yünan Ayasofya Tiyatrosu Covid19 örtpas Ayaklari Nede Yazikki Bizim Burda Antepte Günlük Morgdan 40 Cesed Tabutlarla Ailelerine Teslim Ediliyor Haberlerde Sadece Saglik Bakani Ekralara Neymis 17 Kisi Yok 20 Kisi Vefaat Etti Desede Külliyen Yalan inanmayin Türkiye Genelinde Her Allahin Gün En Az 500 Kisi ölüyo iktidari Covid19 Korkusu Salmis Bosyere Akdenizde Savas Gemilerimizi Batiracaklar Kimmi Abd Yünan Franssiz Misir Cembere Almis Bikere Kurtulus Yok Ne Geregi Vardi Yalanlara

15
14
yanıtYanıtla
Abc:

Aynen Kardeşim bizim siirte durumlar ayni bugun hastane one kuyruktu korona testini yapmayan gelen bir sürü insan;malasef gündem olmus ayasofya

yanıt17
yanıt3
Osman:

Çıkın söyleyin, yalan söylüyorsunuz deyin o zaman.

yanıt3
yanıt6
DCB:

HASTANELER DOLUYMUŞ YATCAK YER BİLE KALMAMIŞ

yanıt0
yanıt0
Fedai:

Haber kanalları bayram öncesi prim yapma ve reyting yapma peşindeler. Bilin kurulu üyesinin bildiğini devlet sanki bilmiyor. Amaçları bayram öncesi yasaklar getirerek milleti eve tıkayıp TV kanallarında saçma sapan programları izlettirecekler. Yasak olsa da olmasa da bu millet bu tatili yapacak boşuna debelenmeyin. Bu saatten sonra gelecek yasak ülkede kaos yaratır. Bunu bilen bazı eller devreye girerek medya üzerinden hükümete yasaklar için baskı uygulamak istiyorlar. Ama çok şükür devlet ve hükümet bilinçli bayramda nasıl kararlar alacaklarını aklı selim davranacaklarını çok iyi bilmekteler.

3
25
yanıtYanıtla
isoo:

tevfik özlü çok adi bir insandır amaçları kaos yaratmaktır ağzından bir kere iyi birşey çıkmamıştır hep halkın üzerine oynamıştır

6
19
yanıtYanıtla
Ben olayım:

Ben doktorum ama söz beni bilim kurulu üyesi yaparsanız eger Herkesi birbiriyle tokalaşmaya davet ediyorum, çıkın koronaya inat sarılın diyeceğim . Bunu demeyen insana adi diyorsunuz ya beni çok seversiniz artık .

yanıt6
yanıt0
Memleketim:

Gülme komsuna gelir basina. Isleri gücleri baska Ülke''leri kötülemekdi.

13
12
yanıtYanıtla
Engin Demircan:

Almanyada gunde ortalama 2400 kisi vefat ediyor. Ama Coronadan dun ölen 0.kisi.Yani Türkiye’de olende herkes Coronadan vefat etmiyor.. .. Fazla durumu abartmaya gerek yok bence...

7
16
yanıtYanıtla
KEREM:

ANLAMADIĞIM NİYE BAYRAMDA EVDE OTURACAĞIZ BU VİRÜS BAYRAMDAMI AKTİF NİYE ŞİMDİ DEĞİLDE.

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title