Haberler

Bilic: Hayati Olabilecek Bir Puan Aldık

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, MP Antalyaspor beraberliğinin ardından, "Yolun sonuna geldiğimizde hayati olabilecek bir puanda aldık" dedi.

Beşiktaş'ın evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk ettiği ve 0-0 biten maçın ardından siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Slaven Bilic, "Yolun sonuna geldiğimizde hayati olabilecek bir puanda aldık" dedi.

"MEMNUN DEĞİLİZ"

Bilic, 0-0 biten Medical Park Antalyaspor maçının zor geçtiğine vurgu yaparak, "Zor bir rakibe karşı oynadık. Sizin temponuzu düşüren ve düşük tempoda oynamaya zorlayan bir takıma karşı oynadık. Gol fırsatları yakaladık. Bugünün koşulları içinde gol atacak ön tarafta eksikliği yaşadık. Nihayetinde kazanamadık. Memnun değiliz. Yolun sonuna geldiğimizde hayati olabilecek bir puan aldık" diye konuştu.

"HAKEMLERİN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEM YOK"

Hırvat teknik adam, hakemlerin iyi niyetinden şüphesi olmadığını ifade ederek, "Hakemlerin iyi niyetinden şüphem yok. Kişisel görüşüm zayıf hakemlik performansı gösterdi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title