Haberler

Bilecik: Bilecik Polis Okulu İlk Mezunlarını Verdi

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi İlk Mezunlarını Verdi.

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi ilk mezunlarını verdi.

10 Eylül 2006 tarihinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. 1. dönem fakülte mezunu 410 öğrenci yemin ederek diplomalarını aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğretim görevlileri adına öğretmen Emniyet Müdürü Bayram İnce ve Polis Merkez Eğitim Merkezi Müdürü Necip Berber birer konuşma yaptı.

Ardından Vali Musa Çolak kürsüye gelerek, "İlk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlimiz için bu okul önemlidir. Polis okulunun açılması için birçok aday şehir olmasına rağmen ilimizi tercih edilmiştir. Bu tercih Bilecik'e verilen önemi arz etmektedir. İlimize ekonomi, prestij ve imaj kazandırmıştır. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. Günümüzde en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Meslek hayatınızda sizler başarıya imza attıkça biz de sizinle gurur duyacağız. Eğitim konusunda maddi ve manevi desteği her zaman vereceğiz. Eksikliklerin farkındayım. Siz burada sadece öğrencimiz değil, misafirimizdiniz. Siz ilimizin gönüllü temsilcileri olacaksınız. İlk mezunları vermenin mutluğunu hep birlikte yaşıyor, Bilecik olarak gönlümüz sizinledir. Burada göstereceğiniz başarıyı meslek hayatınızda göstereceğinizi inanıyorum" diye konuştu.

Okul birincisi Sinan Altıparmak yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli ödüller verildi. Yemin edilmesi ve polis marşının ardından tören son buldu.

Törene Vali Musa Çolak, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Garnizon Komutanı Ali Aydın, Başsavcı Harun Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'nin yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenci aileleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title