Haberler

Bigadiç Belediyespor'da Hedef Efeler Ligi

Güncelleme:

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Bigadiç Belediyespor, sahasında TFL Altekma'yı 3-1 yendi.

Bigadiç Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk iki setini 25-20 Bigadiç Belediyespor alırken, TFL Altekma üçüncü seti 25-17 kazanarak durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sete iyi başlayan Bigadiç Belediyespor seti 25-20 önde bitirerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Belediye Başkanı İsmail Avcu, teknik heyet ve voleybolcuları kutladı.

Kaymakam Çağlar, gerçekten herkese mutluluk veren bir netice, galibiyette emeği geçen başta Belediye Başkanı İsmail Avcu ile yönetim kurulu olmak üzere teknik heyeti, sporcuları ve taraftarı tebrik ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Avcu ise Bigadiç olarak bu sezon hedeflerinin play-off'lar olduğunu söyledi. İnançla mücadele eden voleybolcuların, kendilerine büyük bir heyecan ve gurur yaşattığını ifade eden Avcu, " Balıkesir'in tek 1. Lig takımı biziz. Oyuncularımızın, başarılarını devam ettirerek Bigadiç'i ve Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm voleybolcularımıza ve teknik ekibe tekrar başarı dileklerimi iletiyor, hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum." dedi.

Çağlar ve Avcu'nun yanı sıra karşılaşmayı Bigadiç Hakimi Sibel Yalılı, Bigadiç Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Aygören, Bigadiç Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demirbaş, Nazım Özyiğit, Bigadiç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bayram Şen Yavuz, MHP Parti Bigadiç İlçe Başkanı Emine Aygül ve çok sayıda sporsever izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altuğ Çağlar İsmail Avcu Balıkesir Bigadiç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title