Haberler

BİGADER'den Bitlis Valisi Yurdakul'a Teşekkür Mesajı

Güncelleme:

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) Yönetim Kurulu, son valiler kararnamesiyle merkeze çekilen Bitlis Valisi Veysel Yurdakul için Bitlis'te yapmış olduğu hizmetlerden ötürü bir teşekkür mesajı yayımlandı.

BİGADER Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, "Bitlis'te görev yaptığı süre içinde gerek ilimiz gerekse hemşerilerimiz için bir birinden önemli projelere imza atan ve bunların yanında halkla iç içe olarak Bitlis halkının acısını ve sevincini paylaşarak gerek Bitlislilerin gerekse kamuoyunun takdirini kazanan Vali Veysel Yurdakul'a kısa sürede gerçekleştirdiği hizmetlerinden ötürü gerek Bitlis basını gerekse Bitlis halkı adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sayın Valimizi ilimizde görev yaptığı süre zarfında kısa sürede herkesin takdirini kazanmayı başarmıştır. Bitlis ve Bitlisliler için gecesini gündüzüne katan sayın valimize gerek Bitlis basını adına gerekse Bitlis halkı adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca sayın valimizin veda makalesinde bile Bitlis'i ve Bitlislileri unutmaması ve onure etmesinden ötürü bir kez daha teşekkür eder ve sayın valimize gerek iş hayatında gerekse yaşamında başarılar diliyoruz." - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Yurdakul Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title