Haberler

Bifa Bisküvi, İlköğretim Okullarında 12 Bin Kitap Dağıtacak

Bifa Bisküvi, ilköğretim okullarında 12 bin kitap dağıtacak Karaman'da faaliyet gösteren Bifa Bisküvi Fabrikası, ortaokul öğrencilerine 12 bin kitap dağıtacak.

Bifa Bisküvi, ilköğretim okullarında 12 bin kitap dağıtacak Karaman'da faaliyet gösteren Bifa Bisküvi Fabrikası, ortaokul öğrencilerine 12 bin kitap dağıtacak.Dağıtım kapsamında ilk kitaplar Bifa Ortaokulu Okulu'nda düzenlenen törenle dağıtıldı. Burada bir konuşma yapan Karaman Valisi Murat Koca, topluma yararlı insan yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.Bifa Şirketler Grubu'na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Koca, şunları kaydetti: " Hedefimiz okuyan başarılı olan ve devamında da topluma yararlı insan yetiştirmek. Bifa Vakfı'na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bifa Şirketler Topluluğu ile birlikte Karaman'da 12 bin kitap dağıtacağız. Bifa Ortaokulu, Bifa Şirketler Topluluğu'nun yapmış olduğu bir okul. Bifa Ortaokulu, Bifa Bisküvi Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu abimizin geçmişte yapmış olduğu bir okulumuz ve eğitime olan desteğine devam ediyor."Bifa Şirketler Grubu adına konuşan Ali Konukseven ise 8 yıldır Karaman'da kitap dağıttıklarını belirterek, " Bifa Şirketler Grubu olarak bizde Karaman'ın en ücra köşesine kadar kitap dağıtımı yapıyoruz. Bu sene Karaman'da 12 bin kitap dağıtacağız. Hedefimiz Karaman olarak okuyan bir gençlik, iyi bir insan yetiştirmek. Karaman okumada çok üst sıralarda olduğuna inanıyorum. Daha çok kişinin okuması için Bifa olarak elimizden geleni yapmaktayız" şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından Vali Koca ve beraberindekiler, öğrencilere kitap dağıttı. -Bifa Bisküvi, ilköğretim okullarında 12 bin kitap dağıtacak

Kaynak: AA / Güncel

Bifa Bisküvi Murat Koca Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title