Haberler

Biden bildiğiniz gibi! Putin yerine Trump diyecekken son anda kendini düzeltti

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, dünya manşetlerine taşınan gaflarına bir yenisini daha ekledi. Biden, dün Cenevre'de bir araya geldiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in soyadı yerine yanlışlıkla "Trump" diyecekken kendisini son anda düzeltti.

Dün Cenevre'de tüm dünyanın kilitlendiği bir mini zirve gerçekleşti. ABD Başkanı Joe Biden, koltuğa oturduktan sonra ilk kez Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi.

PUTİN YERİNE TRUMP DİYECEKTİ

İki ülke ilişkilerinin ele alındığı görüşme sonrası basın toplantısı düzenleyen Biden, Putin'den bahsettiği sırada yanlışlıkla "Putin" yerine kendisinden önceki ABD Başkanı Donald Trump'ın soyadını söyleyecekken yanlışını hızlıca düzeltti. O anlarda Biden'ın "Başkan Tru… Putin'in basın toplantısının bir kısmını izledim" ifadelerini kullandı.

BU İLK GAFI DEĞİL

ABD'nin çiçeği burnunda başkanı Biden, sık sık dil sürçmeleri yaşaması ve bu nedenle ortaya çıkan gafları ile tanınıyor. Geçtiğimiz aylarda Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i başkan olarak nitelendiren Biden; seçimler öncesinde de ABD'de koronavirüs yüzünden 200 milyon kişinin öleceğini söylemişti. Ancak bu sırada yüksek ihtimalle ülkede koronavirüs kaynaklı can kaybı sayısının 200 bine çıktığını kastediyordu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Joe Biden Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title