Haberler

Bıaf'tan Nur Fettahoğlu'na En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu bu yıl 8.si düzenlenen BIAF'tan (Beyrut Uluslararası Ödül Töreni) "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz yıl aynı ödülü güzel oyuncu Meryem Üzerli almıştı ve o da Nur Fettahoğlu gibi mutluluğunu sadece ALEM Dergisi ile paylaşmıştı.

Seyahati öncesi sosyal medyadan Beyrut'a geleceğini açıklayan Fettahoğlu, hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Gecede Nur Fettahoğlu, bebe mavisi rengindeki elbisesiyle herkesi büyüledi. Prensesleri andıran elbisesiyle etrafa gülücükler saçan Fettahoğlu, Kraliyet ailesi mensuplarının da tercih ettiği Lübnanlı mücevher markası Nsouli Jewelry mücevherleriyle gecede göz kamaştırdı.

Fettahoğlu ödülünü alırken; "Biz sanatçıların en yüce duygularından bir tanesi takdir edilmek. Hele ki uluslararası arenada saygınlığını kanıtlamış topluluklar tarafından ödüllendirilmek çok büyük mutluluk kaynağı." diyerek sevincini davetlilerle paylaştı. BIAF'a ve komitesine teşekkür eden Nur Fettahoğlu, sözlerini ünlü edebiyatçı filozof Halil Cibran'ın sözleriyle noktaladı: "Güzel, kendini bir aynada seyreden sonsuzluktur. Oysa sonsuzluk da, ayna da sizsiniz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nur Fettahoğlu Beyrut Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title