Haberler

Bhd'de Ayyıldız Dönemi

Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen seçimlerde Cengiz Çağlar Ayyıldız başkanlığa seçildi.

Balıkesir Hukukçular Derneği, olağan genel kurul ile Cengiz Çağlar Ayyıldız'ı başkanlığa seçti. Genel kurulun Divan Başkanlığı'nı Av. Şükrü Güneş yaparken, Murat Ören başkanlığındaki yönetimin faaliyet raporu okundu. Genel kurulda tek liste ile yapılan seçimlerde Cengiz Çağlar Ayyıldız başkanlığa seçildi. Yönetim Fatih Davran, Mustafa Kalınoğlu, Onur Akgün, Ebru Tunalı, Coşkun Yüce, Mustafa Taha Adilay'dan oluşurken, Denetim Kurulunda Mehmet Ali Yıldız, Mehmet Sessiz ve Murat Ören yer aldı. Derneğin yeni Başkanı Ayyıldız, yaptığı açıklamada derneğin salı söyleşilerine devam edeceğini ve dernek üyeleri arasında bulunan arkadaşlığı ve dayanışmayı üst seviyeye çekeceklerini söyledi.

Öte yandan genel kurul ile ilgili basın mensuplarına yazılı olarak bilgi veren BHD yönetimi, yönetim Kurulu raporunda adı geçen Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu'nun ismini eski Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ile karıştırarak 'Protokol ziyaretleri kapsamında; Cumhuriyet Başsavcısı Selahattin Hatipoğlu'na nezaket ziyaretlerinde bulunuldu' şeklinde bilgilendirme yapması dikkatlerden kaçmadı.

(BD-

10.04.2013 16: 08: 51

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Hatipoğlu Murat Ören Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title