Haberler

Beyşehir Gölü Sahilinde Yeni Çekim Merkezi

Beyşehir Belediyesi tarafından, ilçe merkezindeki Beyşehir Gölü sahilinde oluşturulan yeni yürüyüş ve gezi yolunun vatandaşların yeni çekim merkezi haline geldiği belirtildi.

Beyşehir Belediyesi tarafından, ilçe merkezindeki Beyşehir Gölü sahilinde oluşturulan yeni yürüyüş ve gezi yolunun vatandaşların yeni çekim merkezi haline geldiği belirtildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gölü kıyısında Jandarma burnu mevkisi olarak bilinen alanın yürüttükleri çalışmalarla çehresinin değiştiğini söyledi.

Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı'nın da bulunduğu Jandarma burnu bölgesinde ilgili birimlerin yürüyüş ve gezi yolu düzenlemesi için haftalarca devam eden bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Özaltun, daha önce toprak yol olan bu alanda Beyşehir'de ilk kez baskı beton uygulaması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Özaltun, "Burada yürütülen proje çerçevesinde oluşturduğumuz gezi ve yürüyüş yolumuzun baskı beton çalışmalarının tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın istifadesi için kameriyeler yerleştirildi. Bu bölgeye gece aydınlatması sistemi de kuruldu. Jandarma Bot Komutanlığı'nın bahçesi de bu proje kapsamında aynı çalışmalar içerisine dahil edildi. Ayrıca, amatör olta meraklılarının av için tercih ettiği, balıkçı teknelerinin de liman olarak kullandığı bu mevkide balıkçı teknesi ve diğer teknelerin göle indirilmesi ya da karaya çıkarılmasının kolaylıkla sağlanması için özel bir rampa oluşturuldu. Burada yürütülen tüm çalışmalar Beyşehir Belediyesi'nin kendi birimlerinde, kendi imkanlarıyla gerçekleştirildi." diye konuştu.

Oluşturdukları gezi ve yürüyüş yolu projesinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören bir alan haline geldiğini vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:

"Bu bölge hem gezi ve yürüyüş yolu hem de vatandaşlarımızın ve şehrimize gelen yabancı ziyaretçilerin Beyşehir Gölü manzarasını, doğal güzelliklerini ve akşam saatlerinde Beyşehir'in meşhur gün batımını izleyebilecekleri, oturup hoş vakit geçirebilecekleri nezih bir alan haline dönüştürüldü. Bu mevkide zaman içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız çeşitli projeler de bulunuyor. Örneğin, burada hazırladığımız bir Göl Feneri Projemiz var. Vatandaşlarımızın da çok beğeneceğine inandığımız bu projemizi, önündeki yasal engelleri aşmamız halinde gerçekleştirmeyi çok arzu ediyoruz. Bu alanın kısa zaman içerisinde ilçemizin yeni bir çekim merkezi haline geldiğini görmek bizleri de çok mutlu ediyor."

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Jandarma Beyşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title