Haberler

Beypazarı'nda Kadınlar Lokali Açılışı Yapıldı

AK Parti Ankara milletvekili adayı Neslihan Cenk, Beypazarı Belediyesi tarafından yaptırılan kadınlar lokalinin açılış törenine katıldı.

AK Parti Ankara milletvekili adayı Neslihan Cenk, Beypazarı Belediyesi tarafından yaptırılan kadınlar lokalinin açılış törenine katıldı.

Beypazarı Belediyesince Hacıkara Mahallesi Pazar Pazarı'nda yaptırılan kadınlar lokali açılış törenine Cenk, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve çok sayıda kadın katıldı.

Törende, kadınların başını örtmek için kullandıkları bölgeye has "Bürgü" ile başını örten Cenk, burada yaptığı konuşmada, lokalin kadınların çocuklarıyla birlikte gidebilecekleri, oturabilecekleri, sohbet edebilecekleri eğlenip sosyalleşebilecekleri bir mekan olduğunu söyledi.

Cenk, lokalin kadın ve genç kızların bütün faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir yer olduğuna işaret etti.

1 Kasım milletvekili seçimlerinin hayırla sonuçlanmasını temenni eden Cenk, "Seçilsek de seçilmesek de bizim çalışmamız tüm insanların daha iyi şartlara kavuşturulmasına yöneliktir. Onların refah düzeyinin ve kültür seviyelerinin yükseltilmesi çok çok önemli" şeklinde konuştu.

Teknolojinin gelişmesiyle bir çok alanda istihdam ortamının ortaya çıktığını dile getiren Cenk, şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve ülkemiz insanı bu teknolojinin hızla ilerlemesine ayak uydurmak durumundadır. Bu anlamda meslek eğitimlerinin bile çeşitlendirilmesi gerekiyor. Tarım ülkesinden çıkıp, artık biz de teknolojiyi takip eden ülke konumuna gelmeliyiz. Bunu da çalışarak hep beraber yapacağız. Buranın yapılmasına katkı veren sayın belediye başkanına, kadınlara böylesi güzel bir lokal kazandırdığı için teşekkür ediyorum."

Belediye Başkanı Kaplan da kadınlara güzel bir tesis kazandırdıklarını düşündüklerini ifade ederek, lokalin hayırlı olmasını diledi.

Cenk, törenin ardından, engelliler için Halk Evi'nde düzenlenen programa katıldıktan sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Neslihan Cenk Beypazarı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title