Haberler

Beylikdüzü'nde Ramazan Bayramı Coşkusu

Güncelleme:

Ramazan ayının son bulmasının ardından yaşanan Ramazan Bayramı, Beylikdüzü'nde ilçe protokolü tarafından birlik ve beraberlik içerisinde örnek bir şekilde kutlandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Ramazan Bayramı'nı ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Camii'nde vatandaşlarla kutladı. Belediye binası önündeki çamlık alanda gerçekleştirilen törende ise Beylikdüzü İlçe Protokolü ile vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde Merkez Valisi Yusuf Odabaşı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın verdikleri bayram mesajında ilçenin birlik ve bütünlük oluşturmuş insanlara sahip olduğuna, bunun da herkese örnek olduğuna vurgu yaptılar. Belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, il genel ve Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile vatandaşların da katıldığı bayramlaşma töreninde çeşitli ikramlar yapıldı.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece AK Parti'de bayramlaşma…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, önce Büyükçekmece ardından da Beylikdüzü AK Parti İlçe Teşkilatları'nın hazırladığı bayramlaşma törenlerine de katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Nureddin Nebati ve Tülay Kaynarca'nın da iştirak ettiği törenlerde Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ve Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'yü, Ramazan ayında gerçekleştirilen halk iftarlarındaki çalışmalarından dolayı tebrik etti. Partililerle de bir araya gelen Başkan Uzun "Hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yardımcısı Yalçın, Polislerin Bayramı'nı Kutladı

Ramazan Bayramı nedeniyle Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ve Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gürpınar Polis Karakolu, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Beylikdüzü Ekipler Amirliği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Yalçın, polisin, görevini büyük fedakârlıklarla yaptığını dile getirerek emniyet mensuplarının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Bülbüllü Ramazan Bayramı Yusuf Uzun Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title