Haberler

Beykoz Belediyesi'ne "Hızlı Çözüm Masaları" Geliyor

Beykoz Belediyesi'nin yeni hizmet döneminde vatandaşların başvuru ve işlemlerini ilk adımda hızlı şekilde yapacağı "Hızlı Çözüm Masaları" kuruluyor.

Beykoz Belediyesi'nin yeni hizmet döneminde vatandaşların başvuru ve işlemlerini ilk adımda hızlı şekilde yapacağı "Hızlı Çözüm Masaları" kuruluyor.

Beykoz Belediyesi'nin giriş katında yapımı devam eden alanda belediyenin farklı birim ve müdürlüklerinden personelin bulunduğu "Hızlı Çözüm Masaları" yer alacak.

İlk Adımda Hızlı Çözüm

Başvuru ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar kurumun diğer kat ve birimlerine gitmelerine gerek kalmadan taleplerini hızlı şekilde sonuçlandıracak.

Dilekçe ve başvuruları elektronik ortamda işleme alınan vatandaşlara kısa sürede yanıt verilecek. Ayrıca vatandaşlar talep ettikleri hizmet ve süreçler hakkında görevli personelden bilgi alabilecek.

Çay İkramlı Hizmet

Vatandaş memnuniyetini esas alan yeni uygulamayla ilçe sakinleri belediyenin çay ve kahve ikramıyla ağırlanacak. Beykozlular kendilerine ayrılan ferah alanlarda, belediyede işi olmasa bile gelip kitap okuyup, arkadaşlarıyla sohbet edebilecek ve ikramlardan yararlanabilecek.

Başkan Murat Aydın ;"Beykozlulara Hizmet Kolaylığı Sağlayacak"

Çözüm Merkezi'nde incelemelerde bulunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: "Hemşehrilerimize hizmet kolaylığı sağlamak üzere farklı ve yeni bir hizmet anlayışıyla bu sistemi kurduk. Belediyemize gelen vatandaşlar hizmetlere hızlıca ve yorulmadan ulaşırken, isterlerse burada vakit geçirip ikramlardan yararlanabilecek" dedi.

Hızlı Çözüm Masaları'nda şu birimler olacak;

-Yazı İşleri (Dilekçe ve Evrak Kayıt)

-Park ve Bahçeler

-Fen İşleri

-Sağlık İşleri

-Zabıta

-İmar ve Şehircilik

-Sosyal Yardım İşleri

-Temizlik İşleri

-Kültür ve Sosyal İşler

Birimler:

-Kariyer Merkezi

-İBB Engelliler Merkezi

Vezneler - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beykoz Belediyesi Murat Aydın Beykoz Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title