Haberler

Beyaz Melek filmi! Beyaz Melek konusu nedir? Beyaz Melek oyuncuları kimdir?

Güncelleme:

2007 yapımı dram türü filmi başrollerini Mahsun Kırmızıgül, Arif Erkin Güzelbeyoğlu paylaşıyor. Beyaz Melek filmi! Beyaz Melek konusu nedir? Beyaz Melek oyuncuları ve kadrosu!

Dram türünde döneminde en çok izlenerek gişe rekoru kıran Beyaz Melek filmi yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül yaptı. Senaristliğini ise yine Mahsun Kırmızıgül üstlendi. Başrollerini Mahsun Kırmızıgül ve Arif Erkin Güzelbeyoğlu paylaştığı Beyaz Melek filmi! Beyaz Melek konusu nedir? Beyaz Melek oyuncuları ve kadrosu merak ediliyor. İşte detaylar!

Beyaz Melek filmi! Beyaz Melek konusu nedir? Beyaz Melek oyuncuları kimdir?

BEYAZ MELEK FİLMİ! BEYAZ MELEK KONUSU NEDİR?

2007 yapımı Beyaz Melek filminin konusu Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet'i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.

Ahmet'in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır'daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

Beyaz Melek filmi! Beyaz Melek konusu nedir? Beyaz Melek oyuncuları kimdir?

BEYAZ MELEK OYUNCULARI VE KADROSU!

Başrollerini Mahsun Kırmızıgül ve Arif Erkin Güzelbeyoğlu'nun oynadığı Beyaz Melek filminin oyuncuları ve kadrosunda, Mahsun Kırmızıgül, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Yıldız Kenter, Cezmi Baskın, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy, Gazanfer Özcan, Nejat Uygur, Sarp Apak, Yavuz Bingöl ve Zeynep Tokuş yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arif Erkin Güzelbeyoğlu Mahsun Kırmızıgül Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title