Haberler

    Beşiktaşlı Yönetici Mete Vardar: Milosevic Vazgeçilmez Olacak

    Beşiktaş’ın A Takım’dan Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, ilk maçına çıkan İsveçli’yi övdü.

    Beşiktaş'ın A Takım’dan Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, AIK’ten transfer edilen ve önceki gün Neymars Instituto karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyen Alexander Milosevic’i övdü... 22 yaşındaki futbolcuyu ince eleyip sık dokuyarak kadrolarına kattıklarını ifade eden Vardar, “Uzun süreli bir scout çalışması sonunda belirleyip aldık. Yaklaşık 2 aydan beri takımla birlikte idman yapmıyor. Bize ve ülkemize yeni yeni alışmaya başladı. Buna rağmen çok kısa zamanda ayak uydurdu. Zaman içerisinde gerçek performansına ulaşıp mevkisinde arkadaşlarıyla forma savaşına girecektir.

    Pedro Franco’yu aldığımızda bir süreç gerekti. Bu sürecin sonunda ‘olmadığında aranan futbolcu’ haline geldi. Milosevic ondan çok daha kısa sürede adapte olacaktır. Çünkü kendisi Kolombiya’dan gelen Franco’dan farklı olarak Avrupa’da forma giyiyordu. O da vazgeçilmez, aranan oyuncularımızdan biri haline gelecek” şeklinde konuştu.

    ‘KADROMUZ EKSİK DEĞİL’


    Herkesin, Beşiktaş’ın acil transfere ihtiyacı olduğu yönünde bir algı yaratmaya çalıştığını söyleyen Vardar, “Oysa bizim kadromuz tam. Bizim yaptığımız transfer çalışmaları hem geleceğe dönük hem de mevkilere alternatifler yaratmak amacıyla yaptığımız çalışmalar” derken, genç futbolcular için de projeler hazırladıklarının altını çizip “Beşiktaş’ta hiçbir oyuncu idmanda çift kale maç oynanabilsin diye kadroda tutulmaz. Yıllardır Türk futbolunun kanayan yarasına derman olacak projeler geliştiriyoruz. Her futbolcumuzun değerine değer katacağız” açıklamasını yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Alexander Milosevic Pedro Franco Mete Vardar Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title