Haberler

    Beşiktaş'ta Kaldı, 3 Puanı Getirdi!

    Beşiktaş’a Gaziantepspor karşısında üç puan kazandıran Ömer Şişmanoğlu, ara transferde Anadolu kulüplerine kiralanmak istendi, ancak gitmeyi kabul etmedi.

    Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in transfer ettirdiği futbolculardan biri olan Ömer Şişmanoğlu, ara transfer döneminde kiralanmak istedi. Kabul etmeyince takımda kaldı, takımını kurtardı.

    Devre arası transfer döneminin son günlerinde Anadolu kulüplerine kiralanarak yeni sezona daha hazır olması istenen Ömer, yönetimin bu isteğine rağmen kiralanmayı kabul etmedi. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş’ta şans bulacağına inandığı için yönetimin bu teklifini geri çeviren siyah-beyazlı oyuncu, Gaziantepspor maçında oynadığı futbolla yönetime ve teknik heyete mesaj gönderdi. Bilic, Almeida’nın sakatlanması sonrasında Mustafa Pektemek’e rağmen tercihini Ömer’den yana kullandı, o da bu güveni boşa çıkarmadı. Girdikten 5 dakika sonra ikinci golü atıp, takımının 2-1 kazanmasını sağladı.

    Ömer dışında, Mustafa, Kerim ve Holosko’nun da kiralık gönderilmek istendiği fakat bu oyuncuların da tıpkı Ömer gibi kiralık gitmeyi istemedikleri bildirildi. Özellikle Kerim Frei’nin, Premier Lig’de bile forma şansı bulabildiği için Beşiktaş’ta kalarak forma rekabetine girmeyi tercih ettiğini söylediği öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ömer Şişmanoğlu Gaziantepspor Önder Özen Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title