Haberler

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 7. Randevuda

Güncelleme:

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 7. kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 6 maçtan 3'ünü siyah-beyazlılar, birini Ege temsilcisi kazandı, 2 maç da berabere bitti.

Beşiktaş'ın 14 golüne, Akhisar Belediyespor 10 golle yanıt verdi.

Taraflar arasındaki 6 karşılaşmada toplam 24 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 4 oldu.

Beşiktaş, evinde oynadığı 3 maçı da üçer golle kazandı.

2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyespor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.

2013-2014 sezonunda Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi.

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin tek golü Bilal Kısa'dan geldi. Manisa'daki müsabaka ise Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Beşiktaş Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title