Haberler

Berk Keklik "uberkuloz" kimdir? Berk Keklik kaç yaşında, nereli? Uberkuloz kimdir?

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Berk Keklik, ilkokul eğitimini Sivas'ta tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık Bölümünde eğitimini sürdüren Keklik, Devlet Tiyatrolarında da oyunculuk yaptı. Peki, Berk Keklik nereli? Uberkuloz kimdir? Berk Keklik hayatı haberimizde.

Berk Keklik kimdir? Berk Keklik, sosyal medyada ''uberkuloz'' takma adı ile biliniyor. Oyunculuğun yanı sıra müzikte de kendini kanıtlayan genç yetenek, Doğukan Sarıtaş ile "Hevesim Yok" adında şarkı yaptı. Ali İhsan Varol'un programıyla gündeme gelen Berk Keklik biyografisi ve Uberkuloz kimdir yanıtı haberimizde...

BERK KEKLİK KİMDİR?

Keklik, 9 Mayıs 2000 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. Sosyal medyada ''uberkuloz'' adıyla bilinen Keklik, Instagram ve Vine'da yayımladığı videolarla tanındı. Annesi Afife Keklik sınıf öğretmeni, babası Aytaç Keklik ise eski Milli Güreşçidir.

İlkokulu Sivas'ta okudu. Ortaokula başladığında, Devlet Tiyatroları bünyesinde dönem oyunlarına dahil oldu. Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden mezun olan genç yetenek, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık Bölümünde eğitimini sürdürüyor. Devlet Tiyatroları'nda birbirinden başarılı isimlerden eğitim aldı.

HEVESİM YOK ADINDA PARÇA ÇIKARDI

Doğukan Sarıtaş ile "Hevesim Yok" isimli müzik parçasını piyasaya sürdü. "Duraktan Durağa" isimli yarışma programını başlattı. Son olarak Ali İhsan Varol'un sunuculuğunu yaptığı Kelime Oyunu yarışmasına katılarak, Varol'a sorular yöneltti.

Berk Keklik kimdir? Berk Keklik kaç yaşında, nereli?

Netflix'in ünlü dizisi Ragnarok'un oyuncusu Herman Tommeraas ile katıldığı canlı yayınlar da online dünyada büyük ses getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bahçeşehir Üniversitesi Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Medya İhsan Varol Berk Keklik Sivas Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title