Haberler

Bergama Organize Sanayi Bölgesi'nde tesis yatırımları sürüyor

Güncelleme:

Bergama Ticaret Odası (BERTO) Başkanı Fikret Ürper, organize sanayi bölgesinde tesis yatırımlarının sürdüğünü, iş gücü ihtiyacının ilçeden karşılanması için meslek lisesi kurulması konusunda da mesafe alındığını bildirdi.

Bergama Ticaret Odası (BERTO) Başkanı Fikret Ürper, organize sanayi bölgesinde tesis yatırımlarının sürdüğünü, iş gücü ihtiyacının ilçeden karşılanması için meslek lisesi kurulması konusunda da mesafe alındığını bildirdi.

Bergama Ticaret Odası ile esnaf ve sanatkar odalarında temsilciler, Bergama Organize Sanayi Bölgesi'nda faaliyete başlayan tesisleri ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan BERTO Başkanı Fikret Ürper, bölgede doluluk oranının yüzde 84'e ulaştığını kaydetti.

Bölgenin istihdam potansiyeline işaret eden Ürper, şunları kaydetti:

"Parsellerin yüzde 25'inde tesisler artık tamamen bitmiş durumda, yüzde 18'inde ise inşaatlar devam ediyor. İş gücü ihtiyacını dışarıdan karşılamak yerine öncelikli olarak bölge insanımıza bu Osb'lerde iş alanı sağlamalıyız. Bu yüzden de bölge içinde meslek lisesi kurulması için bağışladığımız 15 bin metrekare alanı 20 bin metrekare olarak büyüttük. Bu lisede eğitim gören gençlerimiz, hiç vakit kaybetmeden hemen yanıbaşlarındaki büyük işletmelerde, iyi şartlarda çalışmaya başlasın istiyoruz. Yeşil OSB planlamasında ilerleyen, bölgemizi kirletmeyecek olan firmaların yer aldığı BOSBİ, bölgemiz kalkınma planında önemli bir yere sahip olacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi OSB Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title