Haberler

Kayınvalidesi Beren Saat'in Yanından Ayrılmıyor

Güncelleme:

Bodrum'daki evlerinde eşi ve ailesiyle tatil yapan güzel oyuncu, tüm günlerini aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen kayınvalidesiyle birlikte geçiriyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Bodrum tatilinde romantik anlar yaşadı. Ünlü çifti, Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu bir an olsun yalnız bırakmadı.

TEKNE TURU YAPTILAR

Bodrum'daki evlerinde tatil yapan Beren Saat ve Kenan Doğulu, önceki gün tekneyle denize açıldı. Koyları dolaşan çifte tekne turunda Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu da eşlik etti.

ŞORTUNU ÇIKARMADI

Hamile olduğu konuşulan Beren Saat, bikinisinin üzerine giydiği şort ve gömleğini çıkarmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

hazalMobil-ANDROID:

kim ne dese desin sen hem akilli hem de cok guzelsinO

3
31
yanıtYanıtla
dedesi:

bunlarda hic kiskanma duygusu yok, , aynen hinzir gibi.

18
1
yanıtYanıtla
emel:

Tatli kadin

6
11
yanıtYanıtla
...........:

kayınvalidesiyle hiç bi sorun yokmuş gibi gözükmesi bizi ilgilendirmez ki. . . davranışları ve paylaşımlarını unutturamaz . . . . yapmacık hepsi. . .

12
0
yanıtYanıtla
ADANAKAYSERİVANLIYIM:

Böylede olmaz gerçekçi düşünecek olursak karı koca icabında başbaşa kalmaları gerekir özel olarak konuşulacak konu olur. Denetleme yapar gibi sürekli kayınvalidenin evli çiftin yanında sürekli gidip gelmesi seyahata gitmesi yanlarında bulunması iyi bir görüntü oluşturmuyor.

7
4
yanıtYanıtla
Alanyadan:

Sabah Sabah bu karıyı görünce midem bulandı

8
3
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Amma şımarttınız bu kadınıda.

9
2
yanıtYanıtla
Cevdet:

Kayınvelidesi Beren''den daha güzel. .

6
4
yanıtYanıtla
...:

kenana ne olmuş öyle adam çökmüş

6
2
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

BİR SAAT

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title