Haberler

Beren Saat'in Paylaştığı Fotoğrafa Tepki Yağdı

Güncelleme:

Sosyal olaylar karşısındaki tavrını kişisel hesaplarından dile getiren güzel oyuncu, şehitler için sessiz kalıp film sahnesi paylaşınca tepki topladı.

Bugüne kadar sosyal olaylar karşısındaki tepkisini kişisel hesaplarından dile getiren Beren Saat, bir süredir paylaşım yapmıyordu. Saat, sessizliğini ABD'den paylaştığı tatil fotoğrafıyla bozunca Türk halkının tepkisini çekti.

LOS ANGELES'TAN PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medyadan yaptığı siyasi paylaşımlarla olay yaratan ve farklı kesimlerin tepkisini çeken Beren Saat, son 5 haftadır sessizliğe bürünmüştü. Bugüne kadar Türkiye'nin her gündem maddesiyle ilgili fikrini Instagram'da dile getiren ünlü oyuncu, ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırıları karşısında sessiz kaldı. Güzel oyuncu, dün yeniden Instagram'a geri döndü. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile evlilik yıldönümü kutlamak üzere gittiği Los Angeles'tan bir paylaşım yaptı.

"TÜRKÇE DEĞİL İNGİLİZCE"

Bu fotoğrafın altına da İngilizce olarak "Brando diyor ki; bizi bozguna uğratan yargılarımız... Capolla, palmiye ağaçları ve ay" diye yazan Beren Saat'e tepki yağdı. 5 haftadır yaşanan acı olaylarla ilgili tek kelime etmeyen ünlü oyuncuya "Los Angeles'a giden Beren Saat, hemen Amerikalı olmuş. Hem yorumunu İngilizce yazıyor hem de ülkesinden bihaber yaşıyor." yorumları yağdı. Bu arada ünlü oyuncu, daha önceki siyasi yorumları yüzünden kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun da tepkisini çekmişti.

AİLEDE KRİZ YARATMIŞTI

Beren Saat'in yaptığı siyasi paylaşımlar üzerine kayınvalide Serpil Doğulu "Senin tavrın, oğlum da dahil tüm ailemize zarar veriyor." diyerek gelinini uyardı. Hatta bu olay, aile arasında da tatsızlıklara sebep oldu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Beren Saat, son birkaç haftadır sessiz kalınca eleştirilerin hedefi haline geldi. Beren Saat bundan 5 hafta önce yaptığı son paylaşımında Türkiye'deki eşcinsel yürüyüşlerinde yapılan polis müdahalesini eleştirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Los Angeles Beren Saat Instagram Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title