Haberler

Beren Saat ile Uğur Yücel'in Öpüşme Sahnesi Dikkat Çekti

Güncelleme:

Basın gösteriminin ardından sinema eleştirmenlerinden tam not alan "Benim Dünyam" filmine, Saat ile Yücel'in öpüşme sahnesi damga vurdu.

Başrollerini Beren Saat ve Uğur Yücel'in paylaştığı; Yücel'in aynı zamanda da yönetmenliğini üstlendiği "Benim Dünyam" filminin basın gösterimi önceki gün Kanyon'da yapıldı. Sinema eleştirmenlerinin tam not verdiği filme, Saat ile Yücel'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Görüntü ekrana yansıdığında akıllara, daha önce bu tarz sahneleri için, 'Beren'i kıskanıyorum' diyen sevgilisi Kenan Doğulu geldi.

''EN BÜYÜK DESTEĞİ KENAN VERDİ''

Çok güzel bir film olduğunu söyleyen Doğulu, ağlamaya da hazırlık geldiğini belirtti. Bir muhabirin, "Birlikte hiç çalıştınız mı?" sorusuna ise Beren Saat; "Birlikte hiç çalışmadık ama Kenan ilk günden beri benim hep yanımdaydı. Benim yaşadığım o 2 aylık süreç o kadar da kolay değildi ve Kenan en büyük desteği verdi" şeklinde cevap verdi.

Son olarak Doğulu'ya yöneltilen "Siz oyuncu olmak ister misiniz?" sorusuna, "Belki bir gün olabilir neden olmasın" diye cevap verdi.

ŞORAY KANUNLARI YOK

Bu olay sahne, yaz aylarında Kenan Doğulu'nun sürekli bulunduğu film setini terk etmesine yol açmıştı. Sevgilisinin rol gereği de olsa bir başkasıyla öpüşmesine tahammül edemeyen popçu, apar topar çekimlerin yapıldığı Büyükada'yı terk etmişti. Bu arada 'Türkan Şoray kuralları olmayan' Beren Saat; bugüne kadar rol aldığı 'Aşka Sürgün', 'Hatırla Sevgili', 'Aşk-ı Memnu', 'Gecenin Kanatları' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' gibi tüm projelerinde öpüşme sahnelerine imza attı.

ADA'YI TERK ETMİŞTİ

Filmin çekimleri boyunca Büyükada'ya kamp kuran Kenan Doğulu, bir tek gün sette yoktu. Ünlü popçu, sevgilisi Beren Saat'in Uğur Yücel'le öpüşme sahnesi olduğunu duyunca Ada'yı terk etmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan Doğulu Uğur Yücel Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title