Haberler

Benim Adım Melek 33. bölüm fragmanı yayımlandı! Benim Adım Melek 32. bölüm izle

Güncelleme:

Benim Adım Melek dizisi 32. bölüm ile TRT1'de izleyici karşısına çıktı. Büyük beğeni toplayan Benim Adım Melek oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Peki, Benim Adım Melek son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar...

Benim Adım Melek yeni bölüm kısa süre önce ekrana geldi. Son bölümün ardından seyirci, Benim Adım Melek 33. bölüm fragmanını araştırıyor. Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile çarşamba akşamları izleyicinin beğenisine sunulan Benim Adım Melek yeni bölüm fragmnaı ve daha fazlası haberimizde.

BENİM ADIM MELEK 33. BÖLÜM FRAGMANI

Yayımlanan fragmanda, Cumali'nin evi yanıp kül olur. İtfaiye erleri yangının ortasında kalan biri olduğunu söylemesiyle Halil başta olmak üzere Melek ve diğerleri perişan olur. Bu arada can dostunu kurtarmak için kendini alevler içine atan ise Seyit Ali olur.

Benim Adım Melek 33. bölüm fragmanı yayımlandı! Benim Adım Melek 32. bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alpay'ın sünnete gelmesiyle herkes şoke olurken Alpay, kendisinin davet edilmediği yerde oğlunun da işi olmadığını söyler. Nitekim Melek Halil'le zaman geçirmekten çocuklarıyla ilgilenmemektedir. Konaktaki gerginlik Melek'in fenalaşmasına sebep olur. Melek hastalığını saklamaya devam edebilecek midir?

Benim Adım Melek 33. bölüm fragmanı yayımlandı! Benim Adım Melek 32. bölüm izle

Alpay'ın tutuklanmasıyla Funda evi terk eder. Kenan intikam yolunda yürümeye hızla devam ederken Kadriye'nin göz koyduğu, Kenan'ın evi kime kısmet olacaktır? Mahmut ve Kadriye'nin çifte mutluluğuyla sevinen Karadağlarda eski günlerdeki gibi bir akşam planı yapılmaktadır.

Benim Adım Melek 33. bölüm fragmanı yayımlandı! Benim Adım Melek 32. bölüm izle

Çocukların anneleri ve dedeleri arasında köprü olma çalışmaları bu sefer başarılı olacak mıdır? Cumali Melekleri Halfeti'de gördüğünü ona söylemediği için kendisine kırılan dostunun gönlünü almaya niyetlenirken hapisten çıkan ve içinde yanan öfke ateşini harlayan Alpay nasıl bir yıkıma sebep olacaktır?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title