Haberler

Beni Affet'te Bahar Büyük Tehlikede 396. Bölüm - 16 Eylül 2013

Beni Affet'te Bahar Yusuf’u doğuruyor, bebeğiyle birlikte hayatta kalma mücadelesi veriyor... Aşklarını birbirlerine itiraf eden Cüneyt ve Feride sonunda bir araya geliyor...

Tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen “Beni Affet” hafta içi her gün 16.45’te yeniden ekranda.

Ankara’da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

396.BLM

Kaçırıldığı kulübede bebeği Yusuf’u doğurarak Kemal tarafından kurtarılmayı bekleyen Bahar, hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Bahar’ın durumu git gide kötüleşirken, bebeğini bekleyen büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Polislerin elinden kurtularak var gücüyle Bahar’ı arayan Kemal, karısı ve yeni doğmuş bebekleri Yusuf’u bulabilecek midir?

Aşklarını birbirlerine itiraf eden Cüneyt ve Feride sonunda bir araya gelmiştir. Feride’nin itirazlarına rağmen birlikteliklerini ailesine açıklamak niyetinde olan Cüneyt, annesi Zühre’den öğrendiği korkunç bir haber sonucu dehşete düşer. Cüneyt ve Feride’yi birlikte görerek çılgına dönen Tunç ise yaşadıklarının hesabını sormakta kararlıdır. Tunç Cüneyt ve Feride’ye ne yapacaktır? Öte yandan hamile olduğunu öğrenen Eylül, bebeği konusunda bir karar vermek durumunda kalır.

Yayın Günü: 16 Eylül PAZARTESİ

Yayın Saati: 16.45 - YENİ BÖLÜM

Kaynak: Star / Magazin

Ulviye Karaca Beni Affet Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title