Haberler

Ben Affleck Çocuklarının Dadısıyla Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Ünlü aktör Ben Affleck, geçen hafta çocuklarının dadısıyla ilişkisi olduğu iddialarını yalanlamıştı. Oyuncu, gece yarısı kendisine şampanya uzatan dadı ile yakalandı.

Geçtiğimiz ay 11 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Jennifer Garner ve Ben Affleck cephesinde sular durulmuyor.

İDDİALAR KUVVETLENDİ

Çiftin üç çocuğunun 28 yaşındaki eski dadısı Christine Ouzounian ile anılmış hatta evliliğin bu yüzden bittiği öne sürülmüştü. Ancak ünlü aktör bu iddiaları şiddetli bir dille yalanlayıp haberi yapanlara dava açacağını söylemişti. Ancak gece yarısı buluşması iddiaları kuvvetlendirdi.

İŞTEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

Dadı Christine'nin US Weekly dergisine konuşan bir arkadaşı "Ben (Affleck) ondan gerçekten çok ama çok hoşlanıyor. Christine Affleck'in ona karşı gerçek sevgi duyduğunu söylüyor" dedi. Affleck ve eski dadının 30 Haziran'da Bahamalar'da görüntülenmelerinin ardından Ouzounian işten uzaklaştırılmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Garner Ben Affleck Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (7)

yusufcan:

hayalimdeki fantezi valla. . .

8
9
yanıtYanıtla
SEDA:

OFFFF SEN NASIL BİŞEYSİN YA OYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:)))))))))

3
4
yanıtYanıtla
EFSANE:

SEN BİDE BENİ GÖRSEN ALTI AY KENDİNE GELEMEZSİN SEDAA

yanıt3
yanıt3
Canim türkiyemMobil-IOS:

Buda kim ,,

0
7
yanıtYanıtla
d:

Dadiya dadanmis , alismis kudurmustan beter

0
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

bizdeki dadılara benzemiyor.

0
0
yanıtYanıtla
eflekmiş):

bi de sen eksik kalaydın yaa!!biz bizimkilerle uğraşıyoz anca!!git dadıylan mı yatcan çiçekçiylen mi menecerinlen mi ne halt edersen et!eflekmisin dümbelekmisin git burdan. burası bizim memleket:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title