Haberler

Belhaber'den Eyüp Belediyesi'ne "Yılın Yerel Yönetim Proje" Ödülü

Belhaber.com tarafından düzenlenen, Belediye Oscarları olarak bilinen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yönetim Proje Ödüllerinde” Eyüp Belediyesi “Eyüp’ten Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu Projesi” ile ödüle layık görüldü.

Belhaber.com tarafından düzenlenen, Belediye Oscarları olarak bilinen ve bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Yılın Yerel Yönetim Proje Ödüllerinde" Eyüp Belediyesi "Eyüp'ten Mevlana'ya Vuslat Yolculuğu Projesi" ile ödüle layık görüldü.

Belhaber.com tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve belediye oscarları olarak bilinen "Yılın Yerel Yönetim Proje Ödülleri" sahiplerini buldu. Taksim CVK Otel'de düzenlenen "9. Belediye Oscar'ları Ödül Töreni'ne" Belhaber Genel Koordinatörü Mevlana Demirel, Medya A.Ş. Genel Müdürü Bekir Kaplan, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Başkanı Murat Özdemir, ödüle layık görülen belediyelerin temsilcileri ve davetliler katıldı. Törende Eyüp Belediyes "Eyüp'ten Mevlana'ya Vuslat Yolculuğu Projesi" ile ödüle layık görüldü. Ödül plaketini Eyüp Belediyesi adına belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Sanlav, MMG Genel Sekreteri Murat Alpay'ın elinden aldı.

Bazı belediyelerin çeşitli birimlerinin projeleri de ödüle layık görüldü. Bu kapsamda Bağcılar Belediye "Engelliler Saray Projesi", Beyoğlu Belediyesi "Semt Konakları Projesi" ve "Örnek Kütüphane: Turabibaba Kütühanesi", Büyükçekmece Belediyesi "Dünya Kostümleri Müzesi Projesi" ve "Çocuklar Hakları Masa Projesi", İBB Kütühane ve Müzeler Müdürlüğü "Osmanlı Dönemi Süreli Yayınlarının Sayısallaştırılması Projesi", İETT "Tematik Otobüsler Projesi", İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş "Duvar Bahçe Uygulamaları Projesi", Pendik Belediyesi "Okullar Geleceğimize Hayat Veriyor Projesi" ve "Verimli Enerji Projesi" ile birlikte toplamda 25 proje ödüle layık görüldü. Kamuoyu yoklamalar ve anket çalışmaları kapsamında belirlenerek ödül alan projelerin plaketleri düzenlenen törende belediyelerin temsilcilerine verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından ödüle layık görülenler hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Mevlana Taksim Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title