Haberler

Belediye Başkanı Alibeyoğlu'ndan Seçim Öncesi Örnek Davranış

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Genel Seçimler Öncesinde Kars'ta Aday Gösteren Siyasi Partileri ve Bağımsız Aday Yargıç Harmankaya'yı Ziyaret Etti.

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, genel seçimler öncesinde Kars'ta aday gösteren siyasi partileri ve bağımsız aday Yargıç Harmankaya'yı ziyaret etti.

Yaklaşan 22 Temmuz seçimleri öncesi siyasette yaşanan gerginliklerin aksine Kars'ta siyasi kardeşlik rüzgarı esiyor. Tüm partileri ziyaret programına alan AK Partili Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, ilk olarak ana muhalefet partisi CHP'yi ziyaret etti. Alibeyoğlu daha sonra İşçi Partisi (İP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP) ve AK Parti'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, partileri ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Biz Kars'ta demokrasi ortamında, iyi bir kardeşlik ortamında sadece fikirlerin tartıştığı ve iyi fikirlerin başardığı bir Kars kompozisyonu örmek istediğimiz için bu programı düzenledik. Bu anlamda bütün partilerimizi ve adaylarımızı ziyaret ediyoruz" dedi.

Devlet Eski Bakanı DP Kars Milletvekili adayı İlhan Aküzüm de yaptığı açıklamada, "Bende sizin düşüncenize katılıyorum. Bu bir demokratik yarıştır. Bunda da biri kazanacak biri kaybedecek. Ama önemli olan burada huzurumuzun, birlik ve beraberliğimizin devam etmesidir. Bugüne kadar Belediye Başkanı olarak sizin bu tarafsız davranışınızdan dolayı şahsım ve partililerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha da iyi olacaktır. Her şey Kars için. Yeter ki birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın.

Biz bir bütünüz, bir parçayız ve bunu kimsenin bozmasına da müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Diğer partilerin adayları da ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdi ve Başkan Alibeyoğlu'nun attığı bu adımın oldukça anlamlı ve yerinde olduğunu vurguladı. Ziyaretlerinde adaylara çiçek de veren Başkan Alibeyoğlu son olarak Kars'ın en renkli adayı bağımsız milletvekili adayı Yargıç Harmankaya'yı ziyaret etti. Ziyaret görüntülerinin Başkan Alibeyoğlu'nun sahibi olduğu yerel televizyon Serhat TV'de yayınlanacağını bilen bağımsız aday Harmankaya, fırsatı değerlendirerek seçmenlerine seslendi.

Karslılardan çantacılara oy vermemelerini isteyen bağımsız aday, kendisinin Kars'ta yaşadığını ve kentte açtığı işyerlerinde onlarca gence iş verdiğini söyledi. Kentin karı, soğuğu, yoklukları ve her şeyiyle içinde bulunduğunu da hatırlatan Harmankaya, "Ben Kars'ın temsil yetkisinin artık gençlerde olmasını istiyorum. Kendini kanıtlamış, bu şehre mal olmuş, bu şehir için bir şeyler yapabilecek insanların önünün açılmasını istiyorum. Yeniliğe ihtiyaç var. Yenilik Alibeyoğlu ile Kars'ta başladı benimle

sürsün" şeklinde konuştu.

Harmankaya'nın uzun süren konuşmasının ardından tebessüm eden Başkan Alibeyoğlu, "Bu ziyareti çok iyi kullanabilen aday oldunuz. Politikayı çok geç ama çok hızlı öğrenmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum" diyerek espri yaptı. Ziyaret ettiği adayları Pazartesi günü saat 20.00'de yemeğe de davet eden Alibeyoğlu, yarın da Genç Parti'yi ziyaret edecek.

(BA-İRT-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title