Haberler

Belçin Bilgin, Beren Saat'i Ezip Geçti

Güncelleme:

İki yakın dost olan Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dizileri karşı karşıya geldi. Bilgin ilk kez arkadaşını reytingde solladı. Kösem, 'Kördüğüm' oldu.

Belçin Bilgin yakın arkadaşı olan Beren Saat'i ilk kez bir projesiyle gölgede bıraktı. Bilgin'in başrolü oynadığı Fox TV'de yayınlanan "Kördüğüm" ile Saat'in Star TV'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl-Kösem"i Perşembe akşamı karşı karşıya geldi. Rekabetten her zaman galip ayrılan Saat, bu kez yenildi.

AYNI GÜN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Kördüğüm AB'de 3'üncü, Kösem ise 4'üncü sırada yer aldı. Total'de de Kördüğüm 6'ncı, Kösem 15'inci oldu. Rekabet günü Instagram'a arkadaşı Beren'le fotoğraflarını yükleyen Bilgin, "Bu gecenin galibi her türlü 'BİZİZ.' Muhteşem sultanımızı o güzel yüreğinden öpüyorum." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Beren Saat Star Fox Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

Selim:

Bir insan siyasi tercihlerinden dolayi dışlanamaz. HDP legal bir partidir. PKK ile bir tutulamaz. .

10
55
yanıtYanıtla
once vatanMobil-ANDROID:

Beren saat in oldugu hicbir film ve dizi yi ne seyrederim nede seyrettiririm o bu diziden cikincaya kadar dizi hi seyretmiyoruz

42
16
yanıtYanıtla
Renas:

Vala bence ikisi de harika oyuncular pkk li olsalarda bu degismez

7
46
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

pis hdpk' lı

35
12
yanıtYanıtla
Türk:

Beren saat vatan haini

32
8
yanıtYanıtla
....:

Konuşma lan kro

yanıt4
yanıt7
abdMobil-ANDROID:

beren altin gibidir

12
27
yanıtYanıtla
POLAT:

bu millet büyütüyo bunları ve bunun gibilerini kimki bunlar kendilerinden başka kime nefaydaları oluyo bence berenmiş bilmem neymiş bilmem kimmiş hiç kimsenin umrunda olmamalı bunların dizilerini seyredeceginize belgesel seyredin hayvanları tanıyın daha iyi

32
4
yanıtYanıtla
gonya:

polat. . . . ağzına sağlık çok doğru bi laf. . . hayvanları izlemeyi tercih ederim hainleri izlemektense

yanıt10
yanıt4
Tarafsız.:

Hemende vatan haini oldu yaa ortalığı karıştırmakta bir numarasınız. . . senin ve senin gibi düşüncesiz insanlar asıl vatan haini, ölen bir insana sevinmek insanlığı sığmaz, yakışmaz. Kürt olmak, alevi olmak, laz olmak kimsenin suçu değildir. herkesin başına gelebilir unutmayın davulun sesi uzaktan hoş gelir. Herkes oturduğu yerden konuşması kolaydır.

5
29
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title