Haberler

Belçikalı Sürücü 696 Kilometre Hızla Radara Yakalandı

Belçika’da ikamet eden bir vatandaş, sabah eve gelen bir zarfı açtığında neye uğradığını şaşırdı.

Belçika'da ikamet eden bir vatandaş, sabah eve gelen bir zarfı açtığında neye uğradığını şaşırdı. Çünkü zarfın içinden çıkan mektubu gördüğünde, 696 kilometre hızla radara yakalandığı bildiriliyordu.

Gelen mektupta, Fransa sınırına yakın Quievrain bölgesinde, Opel Astra marka aracıyla seyahat ederken radara yakalanan sürücünün 696 kilometrelik hızı, 654,24 kilometre olarak düzeltildiği belirtiliyordu.

Belçika basınına olayı aktaran söz konusu sürücü, ilk önce mektup eline geçtiğinde paniklediğini ancak sakinleştikten sonra en yakın karakola giderek durumu izah ettiğini ifade anlatırken, polis memurlarının dakikalarca güldüklerini ve kendisine durumun kodlama hatası yüzünden meydana gelmiş olabileceğini bildirdiklerini ifade etti.

Yapılan inceleme sonrası sürücünün Opel Astra marka aracıyla 50'lik yolda 65 kilometre hızla gittiği anlaşılırken, yapılan hata düzeltildikten sonra sürücüye konuya ilişkin mektup gönderildi. - BRÜKSEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Belçika Fransa Astra Opel 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title