Haberler

"Bedenimi kadavra olarak bağışladım" diyen Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti yerine getirilemedi

Güncelleme:

Yaptığı şovlarla milyonların gönlünde taht kuran Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin geçtiğimiz akşam zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitirmeden önce verdiği bir röportajda "Bedenimi kadavra olarak bağışladım" diyen Seyfi Dursunoğlu'nun bu isteği, vasiyetinde yazılı olmadığı için yerine getirilemedi. Dursunoğlu'nun cenazesi bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

"TIP OKUYAN ARKADAŞLARA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

Dursunoğlu, katıldığı bir programda "Vücudumun toprak altına konulmasını istemiyorum. Ben vücudumu kadavra olarak kullanılmak üzere bağışladım. Öldükten sonra tıp okuyan arkadaşlara faydalı olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'Bedenimi kadavra olarak bağışladım' diyen Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti yerine getirilemediSeyfi Dursunoğlu, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi

MİRASINI ÇYDD'YE BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Dursunoğlu, bundan sekiz yıl önce katıldığı bir televizyon programında mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bırakacağını açıklamıştı. Daha önce mirasını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacağını açıklayan sanatçı, bu kararından vazgeçtiğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seyfi Dursunoğlu Zincirlikuyu Haberler

500

Yorumlar (150)

cimbomlu:

kimdi bu? mecburmuyuz hergün bunun haberini okumaya.

34
93
yanıtYanıtla
Yes:

Vasiyeti gerçekleşseydi, adamın ''ölüsü'' bile iş yapacaktı. Düşüncene bakacak olursak, senin dirinin bile iş yapmadığına eminim. O yüzden terket burayı. Haberini okumak zorunda da değilsin. Terket gitsin.

yanıt61
yanıt22
ali:

Zorla mı okutuyorlar. Nasıl bir ruh hastasısınız siz ya

yanıt16
yanıt3
Thulsa doom:

Okuma! Zorla oku diye ağzının içine namlu mu soktular?

yanıt2
yanıt1
yazıkk.:

boşa geçen günahkar hayatlar. .

52
66
yanıtYanıtla
anka:

sen dolu geçirde görürsün orda hanyayı konyayı

yanıt10
yanıt5
Turker:

Sevabı günahı kararı senmi veriyon ölmüş insana rahmet oku veya konuşma söylediğin günaha girme

yanıt24
yanıt13
hkk:

ne biliyorsun acaba ? pardon bu mileti herşeyi bilir gerçi hiç ben bilmem diyen yok

yanıt10
yanıt6
BEYKOZLU:

GÜNAHI BİLMEM AMA YÜZLERCE ÇOÇUĞA BURS VERDİNİ SÜREKLİ YARDIMLAR YAPTINI BİLİYOM SEVAPLARIDA VAR ALLAH RAHMET EYLESİN İYİ BİR İNSANDI

yanıt23
yanıt13
Bi Vatandas:

Çok biliyon ya,sen kendıne bak

yanıt2
yanıt0
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title