Haberler

Cumhuriyet Bayramı'na damga vuran görüntü: Karton toplayıcıları arabalarını Türk bayraklarıyla süsledi

Güncelleme:

Bursa'da geçimlerini çek çek arabayla karton toplayarak sağlayan iki gencin Türk bayraklarıyla süslediği arabaları ilgi odağı oldu. Cumhuriyetin 97. yıl dönümü etkinliklerine kartoncu çocukların bu görüntüsü damga vurdu.

Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'ndeki bir geri dönüşüm deposuna hurda karton toplayarak geçimlerini kazanan iki arkadaş Mustafa Öke ve Nurullah Özdemir'in Cumhuriyetin ilanının 97. yılı sebebiyle Türk bayraklarıyla süslediği çek çek arabaları ilgi odağı oldu. Bursa caddelerinde bayraklı arabalarla hurda karton toplayan gençlerin bayrak sevgisi, görenlerin büyük takdirini kazandı.

Cumhuriyet Bayramı'na damga vuran görüntü: Karton arabalarını Türk bayraklarıyla süslediler

"TÜRK BAYRAĞINI ÇOK SEVİYORUZ"

Şanlıurfa Viranşehir'den olduğunu belirten Mustafa Öke, "3 yıldır bu işi yapıyorum. Cumhuriyet Bayramı sebebiyle arabalarımızı süsledik. Türk bayrağını çok seviyoruz, o bizim bayrağımız. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Nurullah Özdemir ise "Bayrağı çok seviyoruz. 'İnsanlar görsün' diye arabalarımızı süsledik. Bayramımız kutlu olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Osmangazi Haberler

500

Yorumlar (17)

Kerem:

Normalde utanilmasi gereken bir görüntu cumhuriyeti bu duruma düşürenler utansın. Bu çocukların çöp konteynerlerinde değil evlerinde tören alanlarında olmaları lazım. Medya böyle birşey işte

27
1
yanıtYanıtla
Alliii:

Çok bilmiş keten tohumu sadece bizdemi bu görüntü dünyanın avrupa dahil her yerinde bu görüntüler var hatta fazlası var sen ne konuşuyorsun

yanıt0
yanıt0
rızelı:

sanlı bayragımızın yerı ayak hızası degıl basustu olmak zorunda en anlamlı fotograf bu degıl olamazda

0
10
yanıtYanıtla
...:

Iyi niyetleri, guzel dusunceleri yeter

yanıt2
yanıt0
HASAN SALİH:

VATAN SİZE MİNNETTAR GURURLARINI BİR KENARA BIRAKIPDA EKMEK PEŞİNE DÜŞÜN KARDEŞLERİM. SİZİN UTANACAK BİŞEYİNİZ YOK ASIL UTANMASI GEREKEN HESABINDA MİLYONDOLARLAR OLUPDA HALA MİLYONDOLAR PEŞİNDE GEZEN AÇ GÖZLÜLÜLER UTANSIN. BU AÇ GÖZLÜ ZENGİNLERİN GÖZÜ NE ZAMAN DOYACAK BİLMEM AMA DÜNYADAKİ AÇLIK BİR GÜN BİTECEK

6
1
yanıtYanıtla
Zukzuk:

Calismak utanilacak birsey degil ama cocuk yasta egitim yerine cocuk iscilik kendilerinin degil ulkenin utanmasi bir konu.

yanıt0
yanıt0
TÜRKOGLU:

İgrenç cumhuriyet düşmanı yobazlara örnek olsun

3
2
yanıtYanıtla
D:

Psikolojik sorunlarin olabilir bi doktora gorun bence.

yanıt1
yanıt0
Sagip:

Sizin yeriniz bambaska olmali. Tüh sizi bu yerlerde süründürenlerin sifatina. (onlar biliyor)

4
1
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU:

İnşallah araptan kurtulup özümüze dönecegimiz insanlıga aydınlığa medeniyete insanlıga dönecegimiz günler gelecek din iman kitap insanları sürekli uyutan karanlıktan kurtulacağız ATATÜRKÜN attıgı temel sayesinde

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title