Haberler

Bayraktar'ın Damadını Soyanlardan İkisinin Kimliği Belirlendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın damadı işadamı Murat Barış Mendev'in bankadan çektiği 500 bin lira, otomobilinin içinden çalındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın damadı işadamı Murat Barış Mendev'in bankadan çektiği 500 bin lira, otomobilinin içinden çalındı. İşadamının otomobilinin kilitlenmesini sinyal bozucu bir cihazla engelleyen hırsızlar içinde para dolu çantayı alarak kaçtı. Olaydan sonra alarma geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hırsızlığı yapan iki kişinin kimliğini tespit ettiği yakalanmaları için operasyonların sürdüğü belirtildi.

Kadıköy'de meydana gelen olayda İşadamı Murat Barış Mendev, kişisel birikimi olduğunu söylediği 500 bin lirasını bir bankadan çekti. Muhasebecisi ile birlikte Kadıköy'de başka bir bankaya geldi. Bir süre bankada kaldıktan sonra 34 HM 0777 plakalı otomobiline gelen Murat Barış Mendev otomobilin kapılarının açık olduğunu içinde 500 bin lira bulunan çantanın yerinde olmadığını gördü. Hemen bankaya dönüp güvenlik kameralarını inceleyen Murat Barış Mendev otomobiinin 3 kişi tarafından soyulduğunu tespit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olaydan sonra adeta alarma geçti. Banka güvenlik kameralarının yanı sıra çevrede olay yerini ve zanlıların kaçış istikametini gören tüm işyeri kamera görüntüleri toplanarak inceleme altına alındı. Polisin kamera görüntülerini inceleyerek olaya karışan iki kişinin kimliğini tespit ettiği öğrenildi. Öte yandan paranın çalındığı otomobilde parmak izi incelemesi yapıldı.

BAŞBAKAN VE EMİNE ERDOĞANNİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPMIŞTI

İşadamı Murat Barış Mendev, 2008 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın kızı Sema Bayraktar'la evlenmişti. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Gazi Kültür Evin'ndeki nikaha, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan nikah şahitliği yapmıştı. Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sema Bayraktar Murat Barış Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title