Haberler

Bayern Münih, Santa Cruz'u Gözden Çıkardı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Takımlarından Bayern Münih'te Forma Giyen ve Galatasaray'ın da Transfer Listesinde Olan Paraguaylı Golcü Roque Santa Cruz, Kulübüyle Yollarını Ayırıyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz, kulübüyle yollarını ayırıyor.

Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Paraguaylı golcü futbolcu Roque Santa Cruz, kulübü Bayern Münih'le yollarını ayırıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bayern'in genel menajeri Uli Hoeness, "Biz zaten iki forvet pozisyonu için 4 futbolcuya sahibiz. Yani yeterince forvet oyuncumuz var" diyerek Santa Cruz'la yollarını ayıracaklarını ima etti.

1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti. Uzun süre sakatlıklarla boğuşan Cruz için, İngiliz ekipleri Manchester City ve West Ham United'ın da devrede oldukları ve 5 milyon sterlini gözden çıkardıkları iddia ediliyor.

(ERG-ERS-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title