Haberler

Bayern Münih: 8 Hamburg: 0 Maç Özeti ve Golleri

Güncelleme:

Bayern Münih Hamburg maç özeti ve golleri. Bundesliga'da Bayern Münih, evinde Hamburg'u 8-0 yenerek unutulmayacak bir performansa imza attı.

Almanya Bundesliga'nın 21. haftası yıllarca unutulmayacak bir skora sahne oldu. Lider Bayern Münih, sahasında Hamburg ile karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 8-0'lık skorla kazandı.

İŞKENCEYİ MÜLLER BAŞLATTI

Mücadele boyunca oyunun tek hakimi olan ve %74'lük topla oynama yüzdesi ile Hamburg'a 'eziyet' eden Bayern Münih, 21. dakikada penaltıdan Thomas Müller ile öne geçti. 23. dakikada Mario Götze ve 36. dakikada Arjen Robben'in sayıları sonrasında ilk devre 3-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI DEVAM!

Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı konsantrasyonla mücadeleye devam eden Guardiola'nın öğrencileri, 47. dakikada Arjen Robben, 55. dakikada Thomas Müller, 56. dakikada Robert Lewandowski, 69. dakikada Franck Ribery ve 89. dakikada Mario Götze ile 8-0'ı yakaladı. Mücadelede bu skorla sona erdi.

Bayern Münih 8 Hamburg 0 maç özeti ve golleri. Bundesliga'da Bayern Münih, evinde Hamburg'u 8-0 yenerek unutulmayacak bir performansa imza attı.

Bu sonucun sonrasında Bayern Münih 52 puanla Budnesliga'nın zirvesindeki yerini korudu. Hamburg ise 23 puanla 12. basamakta kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Thomas Müller Bayern Münih Mario Götze Almanya Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

kemal gurbuzmobilWeb@haberler.com:

Yagmur olup yagmislar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title