Haberler

    Battlefield 2042 Hilecilere Karşı Aldığı Önlemleri Açıkladı

    Güncelleme:

    Geliştirici stüdyo DICE, Battlefield 2042'de hilecilere karşı ne gibi önlemler ve uygulamalar yapacağını açıkladı.

    Yakın zamanda betası düzenlenecek olan Battlefield 2042 hilecilere karşı alınan önlemlerle ilgili detayları paylaştı.

    Geliştirici stüdyo DICE, Battlefield 2042'de hilecilere karşı ne gibi önlemler ve uygulamalar yapacağını açıkladı. Öncelikle, Battlefield 2042'de Easy Anti-Cheat (EAC) sistemi olacak, bu sistem hilecileri otomatik olarak algılayıp banlayacak. EAC servisi Electronic Arts'ın bir diğer online shooter oyunu olan Apex Legends'ta da kullanılıyor. Bu sistem, 6 Ekim'de başlayacak olan Battlefield 2042 açık beta sürecinde aktif olacak.

    DICE'ın açıklamasına göre, Battlefield 2042'de hilecilere karşı sıfır tolerans politikası uygulanacak, yani hile yaptığı anlaşılan oyuncular uyarı veya uzaklaştırma cezası almadan direkt olarak süresiz biçimde banlanacak. Battlefield 2042'nin çapraz platform desteği sunması nedeniyle, bir platformda banlanan kişi diğer platformlarda da oyunu oynayamayacak.

    Battlefield 2042'de verilen cezalar hemen uygulanabilecek ve bu sayede banlanan kişi oyunu oynadığı anda sunucundan bağlantısı kesilecek. Banlanan kişiler daha sonra EA Help ile iletişime geçerek itirazda bulunabilecekler. Ayrıca IP veya donanım ban gibi daha ciddi cezalar da verilebilecek.

    DICE, oyunun çıkışından sonra da anti-cheat sistemi üzerinde çalışmaya ve geliştirmeler yapmaya devam edecek. Hatta bu iş için sadece raporlamalara bakan ve cezaları onaylayan bir ekip oluşturulmuş durumda.

    Bununla birlikte, Battlefield 2042'de kapsamlı bir raporlama sistemi de yer alıyor. Bu sistem, oyuncuların oynadıkları oyun esnasında hilecileri, ofansif söylemde bulunanları, uygunsuz isme sahip olanları, tacizde bulunanları ve hatta oyunu sabotaj edenleri hemen rapor etmelerine imkan tanıyor. Eğer raporlanan kişi bir ceza alırsa bunun geri bildirimi verilecek. Ek olarak, Battlefield 2042'de sesli veya yazılı iletişimi tek tek veya tüm takım için tamamen kapatma seçeneği de olacak.

    Battlefield 2042'de yer alan oyuncu raporlama sistemi | Görsel: DICE

    Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Oyunun açık betası 6 Ekim'de ön sipariş edenler veya erken erişim kodu olanlar için başlayacak. 8 Ekim itibariyle de herkes beta sürecine dahil olabilecek ve beta 9 Ekim'de sona erecek.

    Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

    The post Battlefield 2042 Hilecilere Karşı Aldığı Önlemleri Açıkladı appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Battlefield Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title