Haberler

Baskil'de "Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz" Projesi

Baskil ilçesinde eğitim öğretim gören 80 öğrenci, "Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz" projesi kapsamında Keban ilçesini gezdi.

Baskil ilçesinde eğitim öğretim gören 80 öğrenci, "Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz" projesi kapsamında Keban ilçesini gezdi.

Baskil Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje ile öğrencilerin yeni kültürleri ve şehirleri tanımaları hedefleniyor.

Baskil Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Taner Şerbetçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu proje ile Baskil'den 80 öğrenciyle Keban ilçesini gezdiklerini söyledi.

Projenin amacı hakkında bilgi verem Şerbetçi, şu ifadeleri kullandı:

"Gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinci artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu proje kendini rahat ifade edebilen, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, gezip görerek öğrenen gençleri yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tarihi ve kültürel yerlerini gezerek gençlerimize ve çevre sorumluluğu için çevre koruma ile ilgili bilgiler verdik."

Gezi günübirlik gerçekleştirilen programda öğrenciler, Keban Barajı, Çırçır Şelalesi, Seyir Tepesi ve Baraj Gölü'nü görme fırsatı buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Taner Baskil Keban Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title