Haberler

Başkan Uzun, Vanlıların Dayanışma Yemeğine Katıldı

Başkan Uzun, Van Dernekler Federasyonu tarafından Van'dan gelen misafirlere yönelik düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı.

EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat) Fuarı'na katılmak amacıyla İstanbul'a gelen AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Van Vali Yardımcısı Atay Uslu, Van Sanayi ve Ticaret Odası (VATSO) Başkanı Mirza Nadiroğlu dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Kayaramada Otel'de düzenlenen yemeğe ayrıca, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun başta olmak üzere, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Selahattin Aydar, Bahçesaray Belediye Başkanı Hayati Orhan ve dernek başkanları katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Uzun, maddi ve manevi yardımlarla Van halkının yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Uzun sözlerini, "Başta Sayın Başbakanımız Erdoğan ve İl Başkanımız Topbaş'ın talimatları doğrultusunda devletin tüm kurumları, Van, Erciş ve köylerine odaklandık. Biz de kardeş köy projesi kapsamında Salmanağa, Derimevi ve Oyalı köylerindeki kardeşlerimize el uzattık. Deprem bölgesine katkı sunmaya çalıştık. Bundan sonra da yardımlarımızı sürdüreceğiz" diyerek sürdürdü.

Beylikdüzü Belediyesi'nin depremde Van'a ilk yardımı gönderen belediyelerden biri olduğunu söyleyen Milletvekili Gülşen Orhan ve Van Dernekler Federasyonu Başkanı Seyithan İzsiz ise Başkan Uzun' a müteşekkir olduklarını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Gökhan Gülşen Hayati Orhan Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title