Haberler

Başkan Üzülmez'den Kocaelispor'a Büyük Jest

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı, gönül ve emek verdiği Kocaelispor'un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için şahsen de destek olarak örnek bir davranış sergiledi.


Kocaeli spor'un borçlarından kurtulması için başlatılan kampanyalar çerçevesinde Başkan Üzülmez büyük bir jest yaparak kulübe olan bağlılığını ve vefasını gösterdi. Başkan Üzülmez, kendisini ziyarete gelen Kocaeli spor Başkanı Bahri Yavuz ve beraberindeki heyeti, başkanlık makamında ağırlarken Kocaeli spor'a destek olmak için söz verdiği 500 adet kombine bileti de Başkan Yavuz'un elinden teslim aldı.

Üzülmez : "Kocaeli spor bu kentin markasıdır"

Kentimizin köklü spor kulüplerinden biri olan ve son dönemlerde zor zamanlar geçiren Kocaelispor'a destek olmak adına 500 adet kombine bilet alan Başkan Üzülmez, "Kocaelispor bu kentin markası, vitrini ve en etkili tanıtım yüzlerinden bir tanesi. Bu yıl 3. Lig'e yükselen ve tekrar eski günlerine dönmek isteyen Kocaelispor, kentimiz adına çok büyük bir değere sahip. Ben inanıyorum ki Kocaelispor'un sahip olduğu bu değerlerle ve kendisini en kötü dönemlerde bile yalnız bırakmayan cefakar, coşkulu taraftarı ile bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz." dedi.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, kendisini makamında ağırlayan ve Kocaelispor Kulübünü bu zor günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez'e teşekkür etti. Başkan Yavuz, "Büyükşehir Belediyemiz yapacağı sponsorluk anlaşmasıyla büyüklüğünü göstererek borçlarımızın Kızılyıldız Kulubüne olan bölümünü çözüme kavuşturuyor. Ama Hüseyin Başkanımızın, takımımızın bir taraftarı, bir Kocaelili olarak yanımızda olduğunu göstermesi, bu tür desteklerin devamlılığı açısından bizim için çok önemli. En büyük arzumuz Hüseyin Başkan gibi siyasetçilerin ve iş adamlarının çoğalması. Kocaelispor tarihi zor günlerinde yanında olanları altın harflerle anacaktır. Başkanımız sağolsun, varolsun. Kentimiz, kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkürlerimizi sunarım." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahri Yavuz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title