Haberler

Başkan Üzülmez, Anne-Çocuk Saati Etkinliğine Katıldı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından her ay düzenlenen Anne-Çocuk Saati programına konuk oldu.

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü'nün her ay gerçekleştirdiği Anne-Çocuk Saati etkinliği, bu ay Köseköy Nazım Demirci Bilgi Evi'nde düzenlendi. Anne ile çocuğun birbirleriyle özel vakit geçirmesini hedefleyen etkinlik velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Her ay farklı bir bilgievinde yapılan eğlenceli aktivitede, keyifli vakit geçiren anne ve çocuklar sevdikleri renklerle hayal güçlerini birleştiriyorlar ve yardımlaşarak kendi el emeklerini ortaya çıkarıyorlar.

ANNE-ÇOCUK İÇİN KALİTELİ ZAMAN

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayarak, ailelerin ve çocukların yaşamlarını renklendiriyor. Düzenlenen etkinlikte aile de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek, anne ve çocuklar birlikte keyifli ve hayatın problemlerinden uzak bir zaman geçirmiş oldular.

ÜZÜLMEZ'E TEŞEKKÜR

Nazım Demirci Bilgi Evi'nin etkinliğine sürpriz ziyaret gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i gören çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu. Kartepeli anneler ve çocuklarla sohbet eden Başkan Üzülmez, onlarla birlikte yapılan el işi etkinliğine de katıldı. "Çocuklarımız herşeyimiz" diyen Başkan Üzülmez "Bizler çocukken bu kadar şanslı olamadık. Bu yüzden onlar için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz. Çocuklarımız bu değeri hak ediyor ve gelecekte çok güzel başarılara imza atacaklar. Buna inancımız tam" dedi. İş yoğunluğundan evde çocuklarına yeterli vakit ayıramadıklarını belirten veliler, etkinliğin verimli ve amacına uygun olarak gerçekleştirildiğini dile getirdiler. Ayrıca mahallelerine bilgievi hizmetini getirdiği için Başkan Üzülmez'e teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title