Haberler

Başkan Torun'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayınladı.

Medyanın, insanlar arasındaki iletişimde, devlet politikalarının halka bildirilmesinde, bilim ve teknolojik gelişmelerde ve değişik memleketlerdeki insanların yaşayışları, kültür ve medeniyetleri hakkında bilgi edinilmesinde en önemli faktör olduğunu belirten Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, demokratik ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basın olduğunu kaydetti.

Türkiye'de basının önemli ilerlemeler gösterdiğini ifade Başkan Torun, "Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir" diye konuştu.

Mesajında, medyanın toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından önemine dikkat çeken Başkan Torun, "Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Ahmet Torun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title