Haberler

CHP'li belediye başkanı, AK Partili ismin izinden gidiyor! O da öğrenciler için makam aracını satışa çıkardı

Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Lüks araçlara binmeyelim. Satıp parasıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza burs sağlayalım" diyerek makam aracını satışa çıkardığını duyurdu. CHP'li Taşdelen'in bu adımı AK Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in göreve gelince makam aracını satıp öğrencilere kırtasiye malzemeleri almasını anımsattı.

"Biz yapalım örnek olsun" diyerek tüm belediye başkanlarına çağrıda bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, dikkat çeken bir habere imza attı.

"ÇOCUKLARIMIZA BURS SAĞLAYALIM"

Makam aracını satışa çıkardığını duyuran Taşdelen, "Aracın değerlemesi yapıldı. İşlemleri tamamlandı ve ihaleye çıkıldı. İhale ilanımız gazetelerde yayımlandı. Ülke ekonomisi bu haldeyken lüks makam araçlarına binmeyelim. Gelin o araçları satalım. Parasıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza tablet alalım, burs sağlayalım ve sosyal yardıma harcayalım" ifadelerini kullandı.

Makam aracını satışa çıkaran belediye başkanı: Gelin o parayla çocuklarımıza burs sağlayalım

450 BİN TL DEĞER BİÇİLDİ

9 Mart'ta saat 14.10'da Çankaya Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak ihalede Alper Taşdelen'in satışa çıkardığı Audi marka makam aracı için 450 bin TL muhammen bedel biçildiği belirtildi.

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI'NI ANIMSATTI

Taşdelen'in bu adımı, göreve gelir gelmez makam aracını satıp ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi alıp dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i hatırlattı. Şayir geçtiğimiz günlerde de ilçede ikamet eden 8 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine tablet dağıtacaklarını duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alper Taşdelen Çankaya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

VATANSEVER:

BİZE BÖYLE ADAMLAR LAZIM İŞTE EN BÜYÜK SIKINTIMIZ BU

5
0
yanıtYanıtla
Bakalım:

Umarım 3 gün sonra 450 bin değeri olan araçların yerini 1450 bin olanlar almaz ve normal araçların kullanımı artar ancak yine de bu gibi yetkileri olab insanların makam aracı zaten birden fazla jeep gibi araçlarda mevcut. Yani bir şeyler yapılacaksa lütfen bu göstermelik olmasın. Yürekten oldum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title