Haberler

Başkan, ''Spor'un Her Branşı Kıymetlidir''

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Amatör kümede mücadele veren Doğantepespor'u makamında misafir etti.

Başiskele ilçesinin Doğantepe Mahalle Muhtarı Mithat Öztürk, Doğantepe spor Kulüp Başkanı Murat Ertan Demirhan ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ettiler. Doğantepe spor kulübü yönetimi köylerine ve çevre bölgeye kazandırılan yeni stat ile spor tesisiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere dönük hizmetleri için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ettiler. Sporun sadece futbol olmadığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kulüplerimiz sadece futbol değil, hayatımızın diğer bir parçası olan farklı branşlarda da etkin olmalıdır. Çocuklarımızı avucumuzdan kaçırmamalıyız. Ortada ve boş kalmış her gencimiz zararlı alışkanlıklara gitme riski var. Bunu hep birlikte ortadan kaldırmak için mücadele etmeliyiz" dedi.

"SPORU ÇEKİCİ HALE GETİRMELİYİZ"

Doğantepespor yönetiminin de görev alan ve Kocaeli Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Murat Son, Doğantepe'ye ve Kocaeli'ye kazandırılan her tesis için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Sporun her branşının gençler arasında çekici hale getirilmesi için çaba sarf edilmesini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Bizim gayemiz gençlerimizin sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlanmasıdır. Bunun oluşmasında antrenörlerimize, yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve sporun her noktasında görev yapan kişi ve kurumlara büyük görev düşmektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Mithat Öztürk Doğantepe Güncel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title