Haberler

Başkan Soylu'dan Öğrencilere Hediye

Menderes Belediyesi tarafından okula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye seti hediye edildi.

Yeni eğitim öğretim yılında okulla tanışan ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine Menderes Belediyesi tarafından eğitim seti hediye edildi. Öğrencilerin ihtiyacı olan tüm kırtasiye malzemelerinin bulunduğu sırt çantası ilçedeki tüm okullarda çocuklara ulaştırıldı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da dağıtımlara katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

25 OKUL, BİN 300 ÖĞRENCİ

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dağıtılan sırt çantasının içinde kuru boya, pastel boya, sulu boya, keçeli boya, resim defteri, cetvel seti, kalem seti, kalem kutusu, el işi kağıdı, yapıştırıcı, not defteri 25 ilk öğretim okulunda bin 300 öğrenciye hediye edildi.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, çocukların eğitimine katkı sunmayı sürdürdüklerini belirterek, " Göreve geldiğimizde başlattığımız uygulamamızı bu sene de hayata geçirdik ve okul yaşantısına merhaba diyen birinci sınıf öğrencilerimizin tamamına okul çantası içinde eğitim-öğretim döneminde ihtiyaçları olacak malzemeleri hediye ettik. Toplamda bin 300 birinci sınıf öğrencimiz eğitim setlerine kavuştu. Çocuklarımız her şeyimiz, eğitim önceliğimiz. Onlar için gereken ne varsa canla, başla yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Soylu Menderes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title