Haberler

Başkan Sakaroğlu, AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu

Gaziantep'in Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

Gaziantep'in Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Sakaroğlu, ramazan ayında düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Ramazan ayında dostlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sakaroğlu, "Yavuzeli ilçemize hizmet eden AK Parti ilçe yönetimi ve belediye üyelerimizle birlikte el ele vererek, ilçeye daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm AK Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerimizin şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum." dedi.

İftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Sakaroğlu Gaziantep Yavuzeli AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title