Haberler

Başkan Saatcı, Meclis Üyelerine 5 Yıl İçin Teşekkür Etti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi partilerin belediye meclis üyelerini yemekte bir araya getirdi.

DP, CHP ve AKP'li belediye meclis üyelerinin bir araya geldiği yemekte Saatcı, katılım sağlayan meclis üyelerine teşekkür plaketlerini sundu. Yemeğe Ak Parti grubundan Hüseyin Güzel ve Selahattin Kayaman, CHP'den Ahmet Korkmaz, Nalan Ünal, Atila Türk ve Veli Papuşcu, DP'den ise Nurkaya Gündoğdu, Naci Uysal, Sadık Çetkin, Mustafa Şenol, Allattin Yıldırım, Dilek Dinçer, Yıldırım Özdemir, Ümit Ersoy, Metin Talaş ve Mehmet Yılmaz Cesur katıldı.

5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Hepimiz Fethiye için meclis salonlarında doğruları savunduk. Gün geldi belki tartıştık. Belki birbirimize kırıldık ama hepimizin amacı Fethiye için bir şeyler yapmaktı. Onun haricinde tartıştığımız konularda hiçbir art niyet, ne aradık ne de bir değerlendirme yaptık. Vermiş olduğunuz tüm katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Belki bazı meclis üyelerimiz önümüzdeki dönemde devam etmeyecek ama inanıyorum ki, biz bundan sonra hep dost kalacağız. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz"diyerek "Allah gecinden versin. Hepimiz birbirimizin safına gireceğiz. Bu anlamda ben vermiş olduğunuz tüm katkılara teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreç içerisinde bir kardeşimin kalbini kırdıysam, gönlünü kırdıysam ben o arkadaşıma huzurlarınızda özür diliyorum ve helallik istiyorum. Benim bu anlamda bir hakkım geçtiyse de, istisnasız tüm meclis üyesi arkadaşlarıma helal ediyorum. Bundan sonra da inşallah yine Fethiye'miz için aynı çatı altında olmasak bile el ele, gönül gönüle hizmet edeceğimiz konusunda hiçbir şüphem yok. Çünkü Fethiye'li olmak bir sevda… Biz bu dönem 'Sevdamız Fethiye' sloganını boşa söylemedik. Fethiye'de yaşamakta bir ayrıcalık" dedi.

Saatcı konuşmasının ardından tüm meclis üyeleri hakkında düşüncelerini teker teker aktararak plaket takdim etti. Saatcı'nın meclis üyelerine takdim ettiği plaketlerde " 'Herkesin Fethiyemiz için yapabileceği bir şeyler vardır' diyerek Fethiye'de estirdiğimiz değişim ve gelişim rüzgarına, 2009 – 2014 yılları arasında Meclis üyesi olarak yapmış olduğunuz katkı ve özverili çalışmalarınızdan dolayı Büyük Fethiye Ailem adına, teşekkür ederim" ifadeleri yer aldı.

Meclis üyeleriyle sohbet eden ve katılımcılara bir konuşma yapan Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ise, "15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış olan Başkanımızın yanında çalışmak bizim için bir şereftir. Bu şeref de bize yeter" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Ahmet Korkmaz Hüseyin Güzel Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title