Haberler

Başkan Özen'den Esnaf Ziyaretleri

Güncelleme:

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor, ziyaretlerinde esnafların talep ve önerileri dinliyor.

Esnaflara hayırlı işler ve hayırlı bol kazançlar dileyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

Halka hizmeti, hakka hizmet olarak benimsiyoruz

Göreve geldiği günden beri düzenli olarak vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldiklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Bize uluşamayanlara bizler ulaşmaya çalışıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu doğrultuda da imkânlarımızı Sapancalı hemşerilerimiz için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsiyoruz. Sapanca Belediyesi, olarak her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz

Vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek hayata geçirdiğimiz ya da planladığımız projelerimiz hakkında istişare yaparken esnaflarımızın da önerilerini dinliyoruz. Başkan Özen, "Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz. Onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için bu gün olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün ilçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaf ve sanatkârlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Sıcak, samimi misafirperver Sapancalı tüm esnaflarımızın kazançlarının hayırlı, bereketli olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özcan Özen Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title