Haberler

Başkan Öz'e Doğu Karadenizliler Derneği'nden Ziyaret

30 Mart yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü, Doğu Karadenizliler Derneği ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Op. Dr. Altınok Öz'ü, Doğu Karadenizliler Derneği ziyaret etti.

30 Mart yerim seçimlerinde ikinci kez Kartal Belediye Başkanlığı'na seçilerek mazbatasını alan Op. Dr. Altınok Öz'e, Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Doç. Dr. Necmi Kurt ve beraberindeki heyet tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette dernek başkanı Necmi Kurt'un yanı sıra Cahit Şentürk, Şahin Meral, Mehmet Yeşilbaş, Mustafa Samast, Hüseyin Sağlam, Mehmet Tirgil, Ümit Yılmaz, Hasan Okan Okumuş ve Mustafa Horozoğlu da yer aldı. Dernek Başkanı Necmi Kurt ve üyeler, Başkan Altınok Öz'ün Kartal'da 5 yılda çok sayıda projeyi gerçekleştirdiğini, yeni dönemde de Kartal'ı ileriye taşıyacak birçok hizmeti olacağına inandıklarını belirtti. Dernek üyeleri, Başkan Öz'ü tebrik ederken bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Altınok Öz de yeni dönemde Kartal'da derneklerle işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, Doğu Karadenizliler Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınok Öz Necmi Kurt Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title