Haberler

Başkan Mahçiçek İlk İftarı Personeliyle Yaptı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilk iftarı personeliyle yaptı.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilk iftarı personeliyle yaptı.

Belediye bünyesinde görev yapan çalışanları onuruna bir düğün salonunda iftar yemeği veren Başkan Mahçiçek, "Rabbimize şükürler olsun. Bu Ramazan'da da hep birlikteyiz" dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın da katıldığı programda konuşan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi'nin yakaladığı başarıda en büyük payın çalışkan personellerine ait olduğunu söyledi. Personeline her zaman güvendiğini kaydeden Mahçiçek, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri 2 yılda yaptık. Bu alanda hepinizin gayreti, çalışması, çabası her türlü takdirin üzerindedir. İlk gün dedik ki 'biz bir aile olursak, bu ailenin fertleri birbirine sıkı sıkıya bağlı olursa başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.' İşte Onikişubat Belediyesinin çalışanları bu özellikleri taşıdı ve emin olun ki tarih yazdı. Tarih yazan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bizim inancımız 'iki günü birbirine denk olan Müslüman aldanmıştır' demektedir. Öyleyse her gün daha fazla çalışmalıyız. Cenabı hak sizlere, aile fertlerinize ve bütün İslam Alemine sıkıntı vermesin. Nice ramazanlarda birlikte olmak temennisi ile, hepinizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise millet olarak bir Ramazan'a daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kılıç, "Peygamber efendimiz buyuruyor ki, 'ey insanlar, çok büyük ve bereketli bir ay gölgesini üzerimize saldı. Bu ay sabır ayıdır, bu ay oruç ayıdır, bu ay Kur'an ayıdır, bu ay dayanışma ayıdır. Bu ayın evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından azat olmaktır. Allah, bu ayda yapılan bir farza 70 farz işlemiş gibi sevap yazar. Yapılan hayır ve hasenata 70 sevap yazar. Bu ayda Allah'tan devamlı güzellikler isteyin ve her türlü şerden Allaha sığının. Bu ayın sevabı mükafatı saymakla bitmez. Ne mutlu bizlere ki böyle bir aya eriştik. Ramazanımız mübarek olsun" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş İmran Kılıç AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title