Haberler

Başkan Kul'dan Muhtarlara Veda

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Kentimizde insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek, birlikte olmak, doğruyu ve güzele hayata geçirmek adına hep birlikte olduk." dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Kentimizde insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek, birlikte olmak, doğruyu ve güzele hayata geçirmek adına hep birlikte olduk." dedi.

Görev süresi 31 Mart'ta dolacak olan Kul, mahalle muhtarlarıyla ilçedeki bir tesiste bir araya geldi.

Kul, muhtarların her anlamda toplumun konuşan dili olduğunu, onların bu hizmetini çok anlamlı ve önemli bulduğunu söyledi.

Görev süresince kendisine verilen destekten olayı muhtarlara teşekkür eden Kul, "Kentimizde insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek, birlikte olmak, doğruyu ve güzele hayata geçirmek adına hep birlikte olduk. İnşallah seçimden sonra da bu birlikteliğimiz sürer diye umut ediyorum." diye konuştu.

Görev süresinin dolmak üzere olduğunu, başkanlık koltuğunu alnı ak başı dik şekilde teslim edeceğini anlatan Kul, "Gösterdikleri başarılardan ve azimli çalışmalarından ötürü hepsine teşekkür ediyorum. İstemeden de olsa kimseyi kırdıysam kendisinden özür ve helallik diliyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de helal edin." ifadesini kullandı.

Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç de ilçeye kazandırdığı eserlerden dolayı Kul'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Halil İbrahim Şenol Terme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title