Haberler

Başkan Kasap, Belediyeler Birliği Toplantısı'nda

Güncelleme:

Birlik Başkanı olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında, RizeBelediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Birlik encümen üyeleri seçimle belirlendi.

Yapılan oylama sonucunda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu encümen üyeliğine seçildi.

Meclis toplantısında plan ve bütçe komisyonu üyeliği seçimi de yapıldı. Gerçekleştirilen oylamada Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çanakçı oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonu üyeliğine seçildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı'nda 2014 yılı kesin hesabı ve 2014 yılı faaliyet raporu da görüşülerek oybirliğiyle kabul edilirken, öngörülen tüzük değişiklikleri de oy birliğiyle gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Meclis toplantısında yaptığı değerlendirmede, Türkiye Belediyeler Birliği'nden sağlanacak olan finansmanla Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından, belediye başkanlarının şehircilik tecrübelerinin arttırılması için yurt dışı programları düzenleneceği kaydederken ayrıca Birlik üyesi tüm illerde de eğitim programları icra edileceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Coşkun Yılmaz Reşat Kasap Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title